Rüyada kara uzun yılan görmek

Rüyada kara uzun yılan görmek sağlığının bozulacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına tabir olunur.

Rüyada kara uzun yılan gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada uzun kara yılan görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada kara uzun yılan görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada küçük kara yılan görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde kara yılan görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde kara yılan görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, hakkını savunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman kara yılan görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta kara yılan görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kara yılan görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments