Rüyada kara lahana dolması görmek

Rüyada kara lahana dolması görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet eder.

Rüyada kara lahana dolması gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili anlaşmalarınızda ya da geleceğinizi ilgilendiren konularda tecrübelerinizden faydalanarak daha iyi kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kara lahana dolması görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara lahana dolması sarmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işarettir.

Rüyada beyaz lahana dolması yemek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana dolması görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada lahana dolması yemek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada lahana dolması yapmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işarettir.

Rüyada lahana dolması görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada lahana dolması sarmak gelirinin azalacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments