Rüyada arkadaşını kurtardığını görmek

Rüyada arkadaşını kurtardığını görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kurtardığını gördüyseniz:

  • Bazı işleri veya konuları komplike şekilde değil, basitçe ele almakta fayda var.

Rüyada arkadaş kurtarmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşlarını kurtarmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının seni kurtardığını görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını kavgadan kurtarmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını kurtardığını görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını ölümden kurtarmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, geçim derdinin son bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments