Rüyada kara cübbe görmek

Rüyada kara cübbe görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, her istediğini alabileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara cübbe gördüyseniz:

  • Evinizde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kara cübbe görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi cübbe giymek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalettir.

Rüyada yeşil cübbeli hoca görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayatın temposunun yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, ömrünün uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada sarık cübbe giymek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kep ve cübbe giymek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada cübbe sarık giymek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments