Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu görmek

Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, muradın gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Rüyada kaplumbağa doğurduğunu görmek istenen herşeye kavuşulacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu görmek iyi geçineceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa doğurmak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağayı doğururken görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa doğurması görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret eder.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa çizmek büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa kabuğu görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
özge

kaplumbağanın doğurduğunu görmek doğan yavrunun ağlaması