Rüyada kaplumbağa doğurduğunu görmek

Rüyada kaplumbağa doğurduğunu görmek kazançlı bir adım atılacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, destek göreceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada kaplumbağa doğurması görmek sorunların bir bir çözüleceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa doğurduğunu görmek yalan söylemeye, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağayı doğururken görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sorunların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa doğurmak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağaya su vermek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa gözü görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments