Rüyada kaplumbağa şekli görmek

Rüyada kaplumbağa şekli görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa şekli gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Rüyada kaplumbağa şekli görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanı köpek şeklinde görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada insan şeklinde bulut görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, paslı bir çiviye basabileceğine işaret eder.

Rüyada gül şeklinde yüzük görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan şeklinde yaratık görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, para ve zaman ayıracağına rivayet eder.

Rüyada köpek şeklinde cin görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, işlerin yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada odanın şeklini değiştirmek kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvan şeklinde cin görmek mevki kazanacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments