Rüyada kahverengi kaplumbağa görmek

Rüyada kahverengi kaplumbağa görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, zorlanacağınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada kahverengi kaplumbağa görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına işarettir.

Rüyada ev kaplumbağası görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş kaplumbağa görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, adının fesada karışacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağayı atmak bol para kazanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments