Rüyada kaplumbağa çorbası görmek

Rüyada kaplumbağa çorbası görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa çorbası gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa çorbası görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, zor zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada süt çorbası görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğa çorba içirmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet eder.

Rüyada çorbayı dökmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ölüye çorba yedirmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domates çorbası içmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bozulmuş çorba görmek seyahatlere katılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada işkembe çorbası içmek yapılan işte ustalaşılacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments