Rüyada kaplumbağa bakmak

Rüyada kaplumbağa bakmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, bunalıma düşeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, esenliği bulacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa bakmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa bakmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağaya dokunmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına alamet eder.

Rüyada su kaplumbağa görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiftleşen kaplumbağa görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe kaplumbağa görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters kaplumbağa görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli kaplumbağa görmek rızkın gittikçe azalacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments