Rüyada kaplandan kurtulmak

Rüyada kaplandan kurtulmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, yolunda devam edeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplandan kurtulmak gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerde romantizm artıyor, çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler, yeni aşklar ya da yaratıcılık gerektiren işlerde pırıltılı çalışmalar ön plana çıkıyor.

Rüyada kaplandan kurtulmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına inanılır.

Rüyada kaplan saldırısından kurtulmak lüksüne de lüks katacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan öldürdüğünü görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan eti yemek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına delalettir.

Rüyada kaplanla boğuşmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Rüyada kaplanlar görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına yorulur.

Rüyada kara kaplan görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada ormanda kaplan görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments