Rüyada kaplandan kaçmak

Rüyada kaplandan kaçmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet eder.

Rüyada kaplandan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Rüyada kaplandan kaçmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına alamet eder.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplan beslediğini görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine delalet eder.

Rüyada gri kaplan görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplanla uyumak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada fil ve kaplan görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplan yaralamak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kaplan sevmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments