Rüyada gri kaplan görmek

Rüyada gri kaplan görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, işte de mutlu olunacağına, büyük kazançlar getireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri kaplan gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız bir haber sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada gri kaplan görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada yavru beyaz kaplan görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, zor bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada aslan yada kaplan görmek sağlığına kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada turuncu kaplan görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplan sevmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kaplan emzirmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada vahşi kaplan görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan yaralamak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments