Rüyada kaplan ısırdığını görmek

Rüyada kaplan ısırdığını görmek büyük borçlara girmeyeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplan ısırdığını gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumanızı veya bütçe yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kaplan ısırdığını görmek riske atılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Rüyada kaplana et vermek küskünlük yaşanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına işarettir.

Rüyada kaplandan korkmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kaplan görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yönetici olacağına delalet eder.

Rüyada evde kaplan görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada kaplanla karşılaşmak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kaplan görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan yavrusu görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments