Rüyada culluk avlamak

Rüyada culluk avlamak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, çok başarılı olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada culluk avlamak gördüyseniz:

  • Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hatalar yapma riskiniz var.

Rüyada birinden balık avladığını görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada ırmakta balık avlamak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabani hayvan avlamak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına işarettir.

Rüyada sülün avlamak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mızrakla balık avlamak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, yeni mekânlara gireceğine delalet eder.

Rüyada at avlamak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kazancının hiç azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada keçi avlamak zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz avlamak sıkıntılardan kurtulmaya, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments