Rüyada kapalı kişiyi açık görmek

Rüyada kapalı kişiyi açık görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, iyileşme göstereceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada kapalı kişiyi açık gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Rüyada kapalı kişiyi açık görmek yorulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada açık kişiyi kapalı görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek önün açılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine inanılır.

Rüyada kapalı bir insanın saçını açık görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına inanılır.

Rüyada kapalı birinin açık olduğunu görmek dinde olgunlaşacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kapalıyı açık görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalıyken kendini açık görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments