Rüyada kambur durmak

Rüyada kambur durmak sorunlarına da çözümler bulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kambur durmak gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Rüyada kambur durmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını kambur görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, bekârlığına da veda edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında kambur görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kambur olduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kambur olmak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, zorlukların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanı kambur görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Rüyada kambur yürümek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına inanılır.

Rüyada ölüyü kambur görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments