Rüyada kalbinin kırıldığını görmek

Rüyada kalbinin kırıldığını görmek kafasını toparlayacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına delalet eder.

Rüyada kalbinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kalbinin kırıldığını görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada kalbi kırılmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret eder.

Rüyada kalbini başkasına vermek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbinde kurşun görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, işlerini yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbi dışarda görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek onu borçtan kurtaracağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine inanılır.

Rüyada kalbi elinde tutmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbi durmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments