Rüyada elini kalbine koymak

Rüyada elini kalbine koymak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini kalbine koymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Rüyada elini kalbine koymak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kendi kalbini eline almak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbi ele almak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada kalbini eline almak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbi elinde görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kalbini elinde tutmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbin elinde görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işarettir.

Rüyada kalbinin elinde olduğunu görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments