Rüyada kalbini delik görmek

Rüyada kalbini delik görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, işlerini boşvereceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet eder.

Rüyada kalbini delik gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Rüyada kalbini delik görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kalbi delik görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinin delik olduğunu görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada kalbinin kırıldığını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbi dışarda görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbini dışarda görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada birini kalbinden bıçaklamak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kalbinin durmasını görmek ağzının tadının bozulacağına, can derdine düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments