Rüyada rahat olmak

Rüyada rahat olmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada rahat olmak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı arttırmanız gerekiyor.

Rüyada göz rahatsızlığı görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rahat yatak görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada rahat oturmak hayırlı yollara gireceğine, mal ve rızkın çoğalmasına delalettir.

Rüyada ölüyü rahatsız etmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada tuvalette rahatsız edilmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada rahat doğum yaptığını görmek çok pişmanlık duyacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahatsız edilmek yeni işler peşinde koşulacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments