Rüyada arkadaşını askerde görmek

Rüyada arkadaşını askerde görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını askerde gördüyseniz:

  • Beklediğiniz konularda ilerleme söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını askere yollamak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı askere göndermek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada asker arkadaşlarını görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, çok para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada askerde olan arkadaşı görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını asker görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada askerdeki arkadaşı görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments