Rüyada kalabalık bir yere gitmek

Rüyada kalabalık bir yere gitmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işarettir.

Rüyada kalabalık bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Rüyada kalabalık bir yere gitmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık yer görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık bir yere girmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık pazar yeri görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hastalıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada kalabalık misafirliğe gitmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Rüyada kalabalık pikniğe gitmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada bilmediği bir yere gitmek şansızlığın kırılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments