Rüyada kalabalıga yemek vermek

Rüyada kalabalıga yemek vermek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalıga yemek vermek gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Rüyada kalabalıga yemek vermek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalik yemek yemek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine inanılır.

Rüyada kalabalik yemek masasi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalik cenaze görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kalabalik ortamda bulunmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalikta yürümek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalik otobüs görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına yorulur.

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments