Rüyada kalabalik yemek yemek

Rüyada kalabalik yemek yemek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine yorulur.

Rüyada kalabalik yemek yemek gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir veya bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Rüyada kalabalik yemek masasi görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalıga yemek vermek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada kalabalik yemek yemek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalik ortamda bulunmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalik otobüs görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada kalabalik cenaze görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalikta yürümek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek sofrası hazırlamak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments