Rüyada kaka avuçlamak

Rüyada kaka avuçlamak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada kaka avuçlamak gördüyseniz:

  • Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Rüyada kaka avuçlamak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada tuz avuçlamak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz avuçlamak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine yorulur.

Rüyada mezar toprağı avuçlamak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, bir konuda destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık avuçlamak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işaret eder.

Rüyada bozuk para avuçlamak ayağının tökezlemeyeceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum avuçlamak kişisel kavgaların son bulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada toprak avuçlamak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments