Rüyada kağıt para almak ve vermek

Rüyada kağıt para almak ve vermek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, eşyaların yenileneceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret eder.

Rüyada kağıt para almak ve vermek gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Rüyada cebinden kağıt para çıkarmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine delalettir.

Rüyada kağıt para bozdurmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin elinde kağıt para görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kararlarına saygı duyulacağına işarettir.

Rüyada çokca kağıt para görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada döviz kağıt para görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yerde kağıt para görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments