Rüyada kafeste maymun görmek

Rüyada kafeste maymun görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, şansın önünün kesileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına rivayet eder.

Rüyada kafeste maymun gördüyseniz:

  • Ani tepki veya kararlar yanlışlar yapılması anlamına gelebilir.

Rüyada kafes içinde maymun görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kafeste maymun görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine yorulur.

Rüyada kafeste kaplan görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı kafese koymak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada kafes içinde tavşan görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kafese girdiğini görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kafes görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments