Rüyada kafesin içine girmek

Rüyada kafesin içine girmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kafesin içine girmek gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Rüyada kafese girmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada kafesin içine girmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada boş kafes görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek can sıkıcı haberler almaya, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalet eder.

Rüyada kafesin içinde yılan görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalet eder.

Rüyada yılanı kafese koymak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafesde yılan görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret eder.

Rüyada kafes içinde bebek görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments