Rüyada kafaya yağ sürmek

Rüyada kafaya yağ sürmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bahtının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafaya yağ sürmek gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmek yerine gerekeni yapmalısınız.

Rüyada kafaya yağ sürmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bacağa yağ sürmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıya yağ sürmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işarettir.

Rüyada yağ sürmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret eder.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments