Rüyada kafada çiçek görmek

Rüyada kafada çiçek görmek hayırlı adımlar atacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kırgınların barışacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine delalet eder.

Rüyada kafada çiçek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada kafada çiçek görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasi kopmuş adam görmek canının sağ olacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet eder.

Rüyada kafada sirke öldürmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş balık kafası görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kafaya yumruk atmak faturaların biriktikçe birikeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına yorulur.

Rüyada atatürkün kafasını görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kafası tutmak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments