Rüyada kafada çıban görmek

Rüyada kafada çıban görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, neşe içinde olacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, bir bebek sahibi olunacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına alamet eder.

Rüyada kafada çıban gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada kafada çıban görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda çıban görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kolda çıban görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük çıban görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına delalet eder.

Rüyada kan çıbanı görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada başkasında çıban çıktığını görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada koltuk altında çıban görmek huzur ve mutluluk bulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada göğsünde çıban görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments