Rüyada kafada boynuz görmek

Rüyada kafada boynuz görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, keder yaşayacağına delalettir.

Rüyada kafada boynuz gördüyseniz:

  • Güvensizlikleriniz nedeniyle önemsediğiniz bir kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kazancın yetmez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafada boynuz görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafa boynuz görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, kazancında artış olacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu adam görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada boynuzlu boğa görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuz yemek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu öküz görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments