Rüyada kafa okşamak

Rüyada kafa okşamak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, iş hayatında başarılı olmaya, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Rüyada kafa okşamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları anlamamakta ısrar edebilirler.

Rüyada köpeğin kafasını okşamak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafa okşamak kazancının eksilmeyeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada aslanın başını okşamak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulur.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments