Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak

Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, keyfe kavuşacağına işarettir.

Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Geleceğiniz açısından istikrar yakalamak için daha az harcamalısınız.

Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bir kadın tarafından taşlanmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada ölmüş biri tarafından taşlanmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada birileri tarafından taşlanmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalettir.

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak rahata ve huzura kavuşacağına, borçların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocası tarafından taşlanmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalettir.

Rüyada eşi tarafından taşlanmak sorunlarının ortadan kalkacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments