Rüyada arkadaşına hediye aldığını görmek

Rüyada arkadaşına hediye aldığını görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sermaye elde edeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kazancının düşeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşına hediye aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Rüyada arkadaşına hediye aldığını görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hediye aldığını görmek hobilerine eğileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, birçok ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada bir erkekten hediye aldığını görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada hediye kolye aldığını görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada saat hediye aldığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kitap hediye aldığını görmek kendisini geliştireceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments