Rüyada arkadaşına dokunmak

Rüyada arkadaşına dokunmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çok yıpranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşına dokunmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Rüyada arkadaşına dokunmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iyi bir patron olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenazeye dokunmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada mezar toprağına dokunmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına işarettir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalettir.

Rüyada yüze dokunmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek en yüksek makamlara oturacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yıldızlara dokunmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada dudağa dokunmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments