Rüyada kadının beline sarılmak

Rüyada kadının beline sarılmak işlerdeki verimin artacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayatına bakacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına inanılır.

Rüyada kadının beline sarılmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Rüyada kadının beline sarılmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının beline sarılmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin beline sarıldığını görmek yeni mallara kavuşacağına, çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin beline sarıldığını görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada birine belinden sarılmak artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments