Rüyada kadın tokatlamak

Rüyada kadın tokatlamak çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, lüks, konfor içinde olacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına delalet eder.

Rüyada kadın tokatlamak gördüyseniz:

  • Tarihe, felsefeye veya yabancı kültürlere ilginiz bilginizi arttırmanızı sağlayabilir veya alacağınız kararları etkileyebilir.

Rüyada kadın tokatlamak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine yorulur.

Rüyada bir kadını tokatlamak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalettir.

Rüyada kendi kendini tokatlamak daima zinde ve genç kalacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına delalettir.

Rüyada adam tokatlamak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada anne tokatlamak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada annesini tokatlamak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada oğlunu tokatlamak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını tokatlamak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments