Rüyada kendi kendini tokatlamak

Rüyada kendi kendini tokatlamak işlerin çok iyi bir hal alacağına, bir bebek sahibi olunacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, zor durumda kalınacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kendi kendini tokatlamak gördüyseniz:

  • Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birini tokatlamak görme ve alma şansına sahip olacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını tokatlamak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada annesini tokatlamak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada şeytan tokatlamak önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini tokatlamak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada karısını tokatlamak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments