Rüyada kadın sırtına binmek

Rüyada kadın sırtına binmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın sırtına binmek gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Rüyada kadının sırtına binmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın sırtına binmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının sırtına binmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine alamet eder.

Rüyada sırta binmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada aslanın sırtına binmek işyerini kapatacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin sırtına binmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sırtına binmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın sırtına binmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments