Rüyada kadın doktoruna gitmek

Rüyada kadın doktoruna gitmek aradığı çareleri bulacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada kadın doktoruna gitmek gördüyseniz:

  • Riskli işlerden kaçınmalı, para kaybetme ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

Rüyada kadın dogum doktoruna gitmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işarettir.

Rüyada kadın doktoruna gitmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına yorulur.

Rüyada doğum doktoruna gitmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada doktoruna gitmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalettir.

Rüyada kulak doktoruna gitmek hedeflerin gerçekleşeceğine, bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada doktorun evine gitmek işlerinden de geri kalacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp doktoruna gitmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments