Rüyada doktoruna gitmek

Rüyada doktoruna gitmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya alamet etmektedir.

Rüyada doktoruna gitmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada doktor gitmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada göz doktoruna gitmek azap çektiğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye yorulmaktadır.

Rüyada diş doktoruna gitmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada doktoruna gitmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğum doktoruna gitmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın dogum doktoruna gitmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalp doktoruna gitmek kendisini çok kötü hissedeceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına işarettir.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments