Rüyada kabir meleklerini görmek

Rüyada kabir meleklerini görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada kabir meleklerini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada kabir meleklerini görmek büyük kazanç elde edeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına delalet eder.

Rüyada kabir satın almak ruhunun şifa bulacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir azabı görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir başında ağlamak daha sonra işlerin açılacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada kabir mezar görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil kabir görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada kabir temizlemek kimse ile tartışmayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kabirde görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments