Rüyada arkadaşın evini gezmek

Rüyada arkadaşın evini gezmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşın evini gezmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Rüyada arkadaşın evini gezmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısında gezmek toparlanacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada birinin evini gezmek malının ve parasının ziyan olacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evini gezmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada evin odalarını gezmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde gezmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde gezmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içini gezmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments