Rüyada istemediğin biriyle evlendiğini görmek

Rüyada istemediğin biriyle evlendiğini görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istemediğin biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Rüyada istemedin biriyle evlenmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Rüyada istemedi biriyle evlenmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada istemeden evlendiğini görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine tabir olunur.

Rüyada istemeyerek evlenmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulur.

Rüyada istemediğin bir erkekle evlenmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada istemediğin biriyle evlendiğini görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeyerek evlendirilmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada istemeden evlendirilmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
13 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şevki

Rüyamda daha önce tanımadığım biriyle evleniyordum. Onu istemiyordum sevmiyordum kendimi çaresiz hissediyordum ondan kaçıyor aynı evde bulunmamaya çalışıyordum

Sude

Rüyamda tanımadığım biriyle istemeyerek evlendiriliyordum ve evlenmekten vazgeçiyordum bu hafta içinde de 3 kişiden rüyasında nişanlandığımı duydum bunlar neye yorumlanır acaba

Gamze

Rüyamda sırf evlenmek için evlenmek üzere olduğumu gördüm ama mutsuzdum evlenmek istemiyordum ama kimseyede istemediğimi söyleyemiyordum. Acaba ne anlamı var ?

Anonim

Merhaba, rüyamda arkadaşımın eşi benimle evlenmek istiyordu ve arkadaşımla evliyken arkadaşımda müsade etti benimle evlenmesine nilha dairesinde bana evlenme teklifi etti ve ben evlenme teklifine cevap vermedim daha doğrusu duymamışım ve herkes dağılınca nikah defterini kendi doldurdu ama gerçek nikah değilmiş gibi formalite icabı olarak defteri doldurmuş. Eşide yni arkadaşımda formalite icabı evlendik sanıyor ama arkadaşımın kocası benimle birlikte de olmak istiyor. Yorumlar mısınız

Zeynep

Rüyamda ilk halamın kocasının beni istemeye geldiğini gördüm onu sevmiyordum ama inat uğruna evlenmeyi kabul etmiştim sonra pişman olmuştum ve anneme ağlayarak beni kurtar istemiyorum demiştim annem de ilk beni kurtarmak için plan yapmıştı ama sonra hiçbir şey yapmadı sonra evleneceğim adamın tipi birden değişti çok yakışıklı oldu benim de kanım kaynadı ona evlenmeyi yavaş yavaş kabul etmeye başladım sonra uyandım

Deniz

Rüyamda eskiden konuştuğum birisiyle istemeyerek evleniyordum. Ben neden böyle bir hata yaptım diyerek ondan kurtulmaya çalışıyordum.

Kaya

Rüyada beğendiğim biriyle evlendiğimi düşünüyorken o kişinin aslında makyajla kendini değiştirdiğini fark ettim. Sonra o kişiyi istemedim ve galiba kaçıyordum