Rüyada ıssız bir yerde ev görmek

Rüyada ıssız bir yerde ev görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ıssız bir yerde ev gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Rüyada ıssız bir yerde ev görmek hayır dualarına nail olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Rüyada ıssız yerde olmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa işaret etmektedir.

Rüyada ıssız bir yerde olmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına yorulur.

Rüyada ıssız yerde kaybolmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada kendini ıssız bir yerde görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, heveslerinin biteceğine işarettir.

Rüyada ıssız ev görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıssız bir yere gitmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada ıssız yol görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments