Rüyada kendini ıssız bir yerde görmek

Rüyada kendini ıssız bir yerde görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini ıssız bir yerde gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Rüyada ıssız bir yerde olmak hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıssız yerde olmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ıssız yerde kaybolmak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işarettir.

Rüyada kendini ıssız bir yerde görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıssız bir yerde ev görmek kendi çok iyi hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada ıssız ev görmek kasasının daha çok para dolacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıssız ada görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet eder.

Rüyada ıssız bir yer görmek edilen duaların kabul olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments