Rüyada işlem yapmak

Rüyada işlem yapmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, konforunun yerinde olacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada işlem yapmak gördüyseniz:

  • Size ekstra sorumluluklar veya size ait olmayan yükler yüklemeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada işlem yapmak kazançta zarar edeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çarpma işlemi yapmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bölme işlemi yapmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada toplama işlemi yapmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikah işlemleri yapmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada cenaze işlemleri yapmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada boncuk işleme görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada işlemeli kapı görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments