Rüyada ıslak don görmek

Rüyada ıslak don görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, anlaşmalardan cayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak don gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ıslak don görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, sevinçli haberler geleceğine işaret eder.

Rüyada mor don görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına delalet eder.

Rüyada donlu erkek görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işarettir.

Rüyada eski don görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine inanılır.

Rüyada don dikmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada donla kalmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada donmuş bebek görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments